Onze diensten


STUCWERK OP UW WANDEN EN PLAFONDS

U wilt de binnenkant van uw woning laten opknappen, of heeft u een nieuwbouwproject? Mooi glad stucwerk kan uw huis compleet veranderen. Als uw wanden en plafonds glad gestuct zijn dan krijgt u visueel het gevoel dat de ruimte veel groter is geworden dan voorheen.

U wilt een keuze maken welk soort stucwerk u op de wanden of plafonds moet laten aanbrengen, maar u weet niet welke? Vraag ons gerust wat voor u de beste optie is.EEN NIEUWE WAS RUIMTE

Ook een wasruimte altijd al in uw woning of bedrijfspand willen hebben? Dan kunt u ook bij ons terecht. Heeft u al een bouwtekening, of wilt u een ontwerp laten maken? Wij regelen het voor u.

Neem contact op voor persoonlijk advies over het ontwerp en de eventuele ontwikkelingen of technieken.EEN NIEUWE BADKAMER

De badkamer is een van onze specialiteiten dat wekelijks bij ons op het programma staat. U wilt uw badkamer laten verbouwen, of een compleet nieuw design? Zowel kleine als grote badkamer verbouwingen zijn geen enkel probleem voor ons. Meestal binnen een week heeft u een nieuwe badkamer! Heeft u een badkamermeubel gezien wat net niet past? Ook deze kunnen wij op maat maken, dit is qua prijs meestal gunstiger als een meubel uit de winkel.

Mocht u enkele voorbeelden willen zien klik dan boven in ons menu op projecten. Of ga naar onze Facebook pagina voor meer actuele projecten.EEN NIEUWE INBOUWKAST

Het bouwen van een kast op maat, daar lopen wij warm voor. Eigelijk zijn er veel meer projecten waar wij warm van worden! Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken, ongeacht waar u de keuken heeft gekocht. Of is uw vloer toe aan vernieuwing? Voordat we beginnen maken we een zorgvuldig plan van aanpak, zodat er geen verrassingen kunnen optreden.

We bekijken elke klus individueel en komen natuurlijk persoonlijk langs om alles persoonlijk te bespreken. Het voordeel hiervan is dat uw ideeën altijd aan bod komen en de klus goed worden afgesteld op uw voorkeuren.WIJ DENKEN MET U MEE

Wilt u uw woning laten verbouwen of heeft u een project waar wij zelf nog niet aan gedacht hebben. Wij voeren elke verbouwing precies zo uit zoals u het wilt, en op de beste manier. We streven er niet alleen naar om een klus persoonlijk en volledig naar wens te maken. Wij willen goede kwaliteit leveren, en proberen daarnaast om uw klus voordelig te realiseren en snel op te leveren.

Heeft u een vraag, of wilt u een ontwerp laten maken? Wij regelen het voor u. Neem contact op voor persoonlijk advies over het ontwerp en de eventuele ontwikkelingen of technieken.

Heeft u een idee!? Ook voor advies zijn wij bereikbaar


+31 06-386 705 07